Actuele InformatieVandaag, maandag 22 oktober krijgen alle reizigers die mee naar Praag gaan, een laatste en gedetailleerde e-mail met alle nodige en resterende informatie. Niet ontvangen? Laat het dan snel weten aan Ludo.
International Accordion Days in Prague

Voor de 2de maal reizen we naar Praag, 'De Gouden Stad'. In 2010 deden we dit (succesvol) met dé Bajantjs, deze week doen we dit met het Mols ACCORDEONENSEMBLE. We spelen er het openingsconcert van het festival, samen met accordeonstudenten van het conservatorium van Praag, en op zaterdag nemen we deel aan de internationale accordeonwedstrijd. Met de autobus, de auto en het vliegtuig gaan we in totaal met 49 mensen uit onze klas deze concertreis maken. Ook zijn er enkele supporters die met ons meereizen, en zelfs enkele ouders die ons achterna reizen om dit alles bij te wonen. We houden jullie op de hoogte!

Week van 22 oktober

Dinsdag 23 oktober, woensdag 24 oktober en zaterdag 27 oktober zijn er géén individuele accordeonlessen, ook géén repetitie voor de Bajantjs, vanwege onze concertreis naar Praag met het Mols ACCORDEONENSEMBLE.
Herfstvakantie

Van maandag 29 oktober tot en met zondag 4 november.